Erzurum Haber Girişi : 12 Şubat 2024 14:28

Aziziye’de Tavlaşoğlu rüzgarı

Aziziye’de Tavlaşoğlu rüzgarı

Türkiye genelinde “Gerçek Belediyecilik” sloganı ile yola çıkan AK Parti, Erzurum ve ilçelerinde de 31 Mart seçimleri öncesinde iddiasını sürdürüyor. Aziziye’de seçim çalışmalarına tam gaz devam eden AK Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, 69 köyün tamamında çalışmalarını sürdürmeyi amaçlıyor.

 

 

Mahalle statüsündeki 69 köyden ilk olarak Yarımca, Tınazlı, Özbek ve Sakalıkesik köylerine çıkarma yapan Tavlaşoğlu, dünde Demirgeçit ve Çiğdemli mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Beraberinde AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, MHP Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar ile Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile gezilerini sürdüren Tavlaşoğlu, 31 mart seçimleri sonrasında yapacakları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Çiftçilik ve hayvancılık ile ilgili köy halkının sorunlarına vakıf olduklarını anlatan Tavlaşoğlu, “2004 yılından bu yana Türkiye’nin en ücra köylerine kadar AK Partimizin yaptığı belediyecilik çalışmaları Cumhuriyet tarihinden bu yana emsalsiz diyebiliriz. Köylülerimiz artık rutin belediyecilik dışında farklı isteklerle karşımıza çıkıyorlar. Bir zamanlar yol, su, elektrik hizmeti için kamu kurumlarının kapılarını aşındıran köy halkı bugünlerde düğün salonları sosyal mekanlar, çoban evleri gibi daha önce hayali bile mümkün olmayan isteklerle karşımıza çıkıyorlar. AK Parti belediyeciliği ile emin olunuz ki bunların bile birçoğu yapılmış durumda. Her geçen dönem hizmetlerde çıta yükselten AK Parti belediyeciliğinin daha modern daha etkili olduğunu görebiliyoruz. Bu hizmetler elbette yetmez daha da fazlasını üretmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.