Vali Çiftçi, muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Her ay farklı ilçelerin muhtarları ile bir araya gelen Vali Çiftçi, vatandaşla devlet arasında iletişimi kuran muhtarlardan mahallelerin talep ve arzularını öğrenme fırsatı elde ediyor.

 

Ekim ayı mahalle muhtarları toplantısını Aras EDAŞ'ta gerçekleştiren Vali Çiftçi, mahallelerin kurum ile ilgili görüşmek istediği hususları muhataplarıyla bir araya getirerek çözüme kavuşturmayı amaçlıyor. Çok sayıda muhtarın katıldığı toplantıda; ara ara meydana gelen elektrik kesintileri, sokak aydınlatmalarındaki yetersizlikler gibi konular ve mahallelinin çeşitli konulardaki talepleri masaya yatırılarak çözüme kavuşturuldu.

 

Toplantı öncesinde kısa bir konuşma yapan Vali Çiftçi, “Bugün ARAS Elektrikte muhtarlarımızla birlikte 4’üncü toplantımızı gerçekleştiriyoruz. İlk toplantımızı emniyetle müdürlümüzle başlatmıştık, ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aile Sosyal İl Müdürlüğü, okulların açılmasıyla birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü ile bugünde sizlerin isteği doğrultusunda ARAS Elektrikle beraber bir toplantı tertipledik. Zaman zaman bu tür toplantıları ilgili kurumlarla birlikte devam ettireceğiz” dedi.

 

Selamlama konuşmalarının ardından ARAS Elektrik tarafından hazırlanan tanıtım videosu gösterildi. Vali Çiftçi, daha sonra muhtarla söz vererek, mahallelerinde karşılaştıkları sorunları ve talepleri dinledi.

 

Aras EDAŞ'ta sabah kahvaltısında muhtarlarla bir araya gelen Vali Çiftçi'ye, Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Palandöken Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Aziziye Kaymakamı Muhammet Tugay ve Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş eşlik etti.

 


04.10.2024 14:39:19