Erzurum Kongresini canlandırdılar

Türk Kızılay Engelsiz Erzurum Teşkilatı 23 Temmuz Erzurum Kongresinin 105. yılı dolayısı ile duygusal bir o kadar da anlamlı bir kutlama etkinliği düzenledi.

Türk Kızılay Engelsiz Erzurum Teşkilatı 23 Temmuz Erzurum Kongresinde yaşanan gelişmeleri ve alınan kararları tarihi kongre binasında meclisi toplayarak canlandırdı.

Türk Kızılay Engelsiz Erzurum Teşkilatı mükemmel organizasyonu ile gerçekleşen Erzurum Kongresinin 105.yıl dönümü anısına tertiplenen kutlama programına Türk Kızılay Engelsiz Erzurum Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, Türk Kızılay Engelsiz Erzurum Başkanı Burhanettin Yeşilyurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve  Teşkilat üyeleri katıldı.

Türk Kızılay Engelsiz Erzurum Teşkilatı üyeleri tarihi kongre binası meclis salonunda toplanarak, milli mücadelenin meşalesini yakan  kongre kararlarını okudu. Kongre Meclisinin o zamanki yaşadığı duygusal ve tarihin akışını değiştiren olaylar ise engelliler meclisi üyeleri tarafından canlandırıldı.


Türk Kızılay Engelsiz Erzurum Teşkilatı düzenlediği “23 Temmuz Erzurum Kongresinin 105. Yılı” kutla programı Teşkilat Üyelerinin “Vatan bir bütündür, parçalanamaz. Ne Mutlu Türk’üm diyene" sloganları ile sona erdi.

 


26.07.2024 13:30:00