Başkan Orhan’dan Yenikuşak’a ziyaret

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yenikuşak Gazetesi’ni ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Zafer Bağrıyanık ve Yayın Yönetmeni Melek Allioğlu ile görüşen Başkan Orhan, Erzurum’un son yıllarda en fazla popülaritesi artan ilçelerin başında geldiğini söyledi.

 

Aziziye’nin Türkiye İstatistik Kurumunun 2019 nüfus sayımı ile yine Erzurum’un en cazip ilçelerinden biri olduğunu belirten Başkan Orhan, Erzurum geneli nüfusu azalmasına rağmen son beş yılda nüfusu süratle artan Aziziye geçen yıl ki nüfusunu bu yıl 1.213 kişi artırdığını belirtti.

Ilıca’da kentsel dönüşümün çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Orhan, Kentsel Dönüşüm çalışmalarının yerel yönetimler için ekonomik zorluklarıyla beraber siyasi yıpranmaları da beraberinde getiren çalışma olduğunu söyledi. AK Partili Belediyeler dışında hiçbir siyasi partiye ait belediyelerin kentsel dönüşüm çalışması yapamadığını hatırlatan Başkan Orhan, göreve geldiği günden bugüne kadar Aziziye Belediyesi sorumluluk alanı içinde birçok yerleşim alanında kentsel dönüşüm projesine imza attıklarını kaydetti.

 

ILICA TERMAL TESİSLERİNE BUNGALOV EV

En son Ilıca’da yaptıkları kentsel döşüm ile yıkımı gerçekleştirilen Termal Tesislerin çevresinin genişletme ve açma çalışması ile Ilıca’ya yeni bir çehre kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Muhammed Cevdet Orhan,  önümüzdeki çalışma sezonunda söz konusu bölgede peyzaj çalışması ile birlikte Termal Tesisleri yerleşkesine dahil edecekleri Bungalov ev yaparak turizme katkıda bulunacaklarını söyledi. Başkan Orhan, yapacakları Bungalov evler ile Ilıca Termal Tesislerine gelen yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunacaklarını sözlerine ekledi.  

 


25.02.2020 16:47:00