Almazsak ölmeyiz..!

Ninnilerle uyutulması gereken bebeklerin, silahlarla susturulduğu bir dünyada susmak en büyük alçaklıktır. Ahmet Arif'in dediği gibi; ‘’Nerede bir can ölse, oralı olur yüreğim, olmalı zaten. Olmazsa insan olmaz yüreğim’’.

 

Alvarlı Muhammed Lütfi Efenin mevlaya emanet ettiği Erzurum’dan bin 117 kilometre uzaklıktaki Gazze şeridinde, son üç haftadır soykırım yapılıyor. Gazze’liler çaresiz, dünyadaki 7 milyar 924 milyon insan sessiz.  Oysaki zulmün olduğu yerde sessizlik namussuzluktur. Ve unutmayın ki; ‘Kötülerin kazanması için, iyilerin seyirci kalması yeterlidir’.

 

Bugün dünyayı, parasıyla adeta köşeye sıkıştıran terör devleti İsrail için strateji uzmanları diyor ki; ‘’İsrail devlet olarak bir hiçtir. Asıl olan diğer ülkelerdeki Yahudi lobileridir. İsrail tüm gücünü bu lobilerden alır. ABD’deki İsrail, Filistin’deki İsrail’den çok daha fazla güçlüdür’’.

 

 

Mal, para ve dünyalık hırsı fazla olan Yahudilerin en büyük özelliği, birlikte hareket etmeleridir. Yani; ‘İki Yahudi bir araya gelince şirket kurar.  Bu şirketler ülkeleri ele geçirir. Böylece her yer Yahudi devleti olur’. İşte bunun içindir ki dünya sessiz kalıyor. Bakınız, İsrail başbakanı Binyamin Netanyahu ne diyor; ‘’Biz ışığın insanlarıyız, onlar da karanlığın. İşaya ‘nın kehanetini gerçekleştireceğiz’’.

 

Her türlü savaş için para şart. Para olmazsa ne paralı asker silahı eline alır, ne de savaş uçağı havalanır. Bireysel olarak ne yapabiliriz diyorsanız eğer, İbrahim’in ateşine su taşıyan karıncayı ya da Ebrehe'nin ordusundaki filleri taşlayan Ebabilleri düşünün. Ardından da insanlık için bir iyilik yapın.

 

İsrail’in ürünlerine paranızı vermeyin..! Eğer vicdanınız varsa tabi… 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Abdullah 29 Ekim 2023 20:49

    Yahudiler Hayber Kalesinin içine gizlenmiş, etrafa fitne-fesat yayıyorlardı. Peygamberimiz (sas) bu kaleyi günlerce kuşatmış sonunda kaleyi ele geçirmişti. O günde kalelerinin yüksekliğine güveniyor gururlanıyorlardı. Şimdi de demir kubbelerine güveniyorlar. Bu güne kadar tarih boyunca 80 yıldan fazla yaşayan Yahudi devleti kurulmamış. Bugün bu durumun stresini yaşıyorlar. Biliyorlar ki hedeflerine ulaşamayacaklar. 1947'de kurdulan istrailin sonu yaklaşıyor. Umitvarız!!! Boykotlara devam.

  • Dadaş Sefa 29 Ekim 2023 20:26

    Gördük ki İsrail hicbirsey değilmiş. Bu savaşı kazanamazsak hedef müttefik lerimiz diyerek çaresizliğini bir hiç olduğunu ispatladı. Belliki İsrail için durum vahim. Boykota devam millet doğru yoldayız inşaallah

  • M. Emin ASLAN 28 Ekim 2023 11:52

    Vatan millet sevdalısı Trabzonlu Of çayın sahibi Ahmet Bülent Kasap, paraya dayanamamış milliyetçiliği unutmuş ve Of çayı ABD'li Yahudilere satmış. Benim Erzurumlumda boykot yapalım diyor. En milliyetçi gördüğün Trabzonlunun ettiğine bak dadaşım? Boykot listesine OF çayı da ekle?

  • Murat 27 Ekim 2023 20:57

    Ulkem adina utaniyorum bir bulasik deterjanini bir tursili biz israyilden aliyorsak yaziklar olsun bize bakiyorum marketdeki butun raflar israyil maliyla dolu allah askinna biz sadece buskivimi uretiyoruz yaziklar olsun bize

  • Neslihan 27 Ekim 2023 20:34

    BİLİYORUM LİNÇ YİYECEĞİM AMA BİZ İSRAİL MALLARINI BOYKOT EDERKEN BİZİMKİLER DE TÜRK MALLARINA ZAM ÜSTÜNE ZAM YAPMAYA BAŞLADILAR ZATEN FIRSATÇILIKTA ÜSTÜMÜZE YOK DEPREM OLUR KİRALARI ARTTIRIRIZ VİRÜS ÇIKAR IHTİYAÇLARA ZAM ÜSTÜNE ZAM YAPARIZ SAVAŞ ÇIKAR KENDİ ÜRETTİĞİMİZ HERŞEYE ZAM YAPARI AMA ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ

  • Seyfettin Topal 27 Ekim 2023 19:17

    Senin de Allahan kurban guzel kardeşim. Bilmediğim şeyleri senin yazılarında öğrenip gavura boykotla tokat vuruyoruz. Allah razı olsun Ömer gardaşim.

  • Mahmut 27 Ekim 2023 15:21

    Boykot 3 ay devam ederse zarar yüzde 70. Yüklen Turkiyem. Bitirelim şu siyonitleri

  • Faruk Ergat 27 Ekim 2023 12:34

    Ağzına, kalemine, kelâmına ve yüreğine sağlık! Çok güzel olmuş...

  • Belgin Birgören 27 Ekim 2023 10:25

    Türkiye başta olmak üzere dünyanın neredeyse her yerinde İsrail ürünleri satılıyor. Keşke herkes boykot edebilse…

  • Mustafa 27 Ekim 2023 09:45

    Harika bir konuya temas etmişsiniz. İlk başlarda belki fazla hissedilmez belki ama zaman ilerledikçe kendisini daha çok hissettirecektir diye düşünüyorum. .

  • Ahmet Akpınar 27 Ekim 2023 08:53

    Orta Doğu’da yaklaşık 3 haftadır devam eden savaş İsrail ekonomisini vurdu. Ülkenin para birimi Şekel, dolar karşısında değer kaybederken Kudüs’teki pazarlarda ciddi fiyat artışları yaşandı. Bu durumdan İsrailli esnaf da vatandaş da şikayetçi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu İsrail'in not görünümünü jeopolitik riskler nedeniyle "durağan"dan "negatif"e çevirirken ülkenin borsasında da ciddi düşüş yaşandı. (Kaynak TGRT haber)

  • Rasim 27 Ekim 2023 07:39

    Almayalım güzelde yediğimiz sebze meyve kimin malı tohum israilden geliyor