Siyaset Haber Girişi : 09 Mayıs 2023 17:03

14 Mayıs’ta herkes kazanacak

14 Mayıs’ta herkes kazanacak

Ak Parti MKYK Üyesi Erzurum milletvekili Adayı Av. Abdurrahim Fırat’ın bugünkü seçim gezisi Tekman’dı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İlçe Başkanı Taner Özer ve İlçe Belediye Başkanı Mustafa Ergin’in, refakat ettiği gezide Hürriyet, Taşkesen, Katranlı, Aydınlı, Kaya mezrası, Yalınca, Düzyurt, Tazeköy Mezrası, Hüseyin Ağa ve Geçit Mahallelerini gezen Fırat, burada seçmenlere birlik mesajları verdi. Cumhurbaşkanımızın seçim mitinginde yaptığı çağrıyı yineleyen Fırat, “ Doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyiyle 81 vilayetimizin tamamı kazanacak. Türkler, Kürtler, Araplar, Sünniler, Alevilerle birlikte toplumumuzun tüm kesimleri, Türkiye’nin bütün renkleri kazanacak. Hristiyan’ıyla, Musevi’siyle, Süryani’siyle farklı inançlara mensup tüm vatandaşlarımız kazanacak. AK Parti ve Cumhur İttifakı kadar CHP’ye, İYİ Parti’ye, Saadet Partisi'ne ve diğer partilere gönül vermiş vatandaşlarımız da kazanacak” diye konuştu.

 

“BAĞIMSIZ ENERJİ, GÜÇLÜ TÜRKİYE”

Türkiye’nin enerji konusunda ki girişimlerine dikkat çeken AK Parti MKYK Üyesi Erzurum Milletvekili Adayı Av. Abdurrahim Fırat, AK Parti olarak geleceğin Türkiye’sini teminat altına aldıklarını söyledi. Türkiye’nin artan enerji talebini dikkate dikkate aldıklarını, yerli ve milli çözümlere yöneldiklerini hatırlatan AK Parti Adayı Fırat, “Yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarına önem veriyor. Yurt içi enerji üretimini artırıyoruz. Yer altı ve yer üstü kaynaklarımızı ülke ekonomisine yüksek katma değer sağlayacak şekilde değerlendiriyoruz. Enerji sektörünü büyüterek geleceğin Türkiye’sini teminat altına alıyoruz” dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.