Erzurum Haber Girişi : 11 Temmuz 2024 14:49

Sele kapılan Yakup Eren son yolculuğuna uğurlandı

Sele kapılan Yakup Eren son yolculuğuna uğurlandı

Vali Mustafa Çiftçi, Erzurum'un Karayazı ilçesine bağlı Sukonak Mahallesi'nde sel sularına kapılarak hayatını kaybeden, 23 yaşındaki Yakup Eren'in cenaze namazına katıldı.

 

AFAD, Jandarma, Karayazı İtfaiye Ekipleri ve Trabzon İl Jandarma Komutanlığı'ndan takviye olarak JAK Sualtı Arama Kurtarma ile çok sayıda ekibin gece gündüz arama çalışmalarında, Yakup Eren'in cansız bedeni, Ağrı Tutak ilçesine bağlı Sarıgöze Mahallesi'nde bulundu.

 

25 kilometre sürüklenen Yakup Eren, Karayazı ilçesi Sukonak Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 

Cenaze namazına Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Karayazı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı olan Amca Cesim Eren,  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Laloğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Alparslan Kenger, İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.